NORIS + SAMHANDLING
ALENE ER VI INGENTING
Noris AS kan ikke utføre vårt oppdrag dersom vi ikke sikrer en tett samhandling med andre offentlige instanser, skoleverk, private bedrifter og lokalsamfunnet forøvrig. Vi er derfor avhengig av at dette fungerer. Vårt mål er i enhver sammenheng at personer skal avklares og støttes inn i riktig arbeid. Arbeid skal først og fremst skje i ordinære virksomheter. Vi skal være en støttespiller for de som trenger tilrettelegging og støtte.

LOKALT NÆRINGSLIV
Uten er løsningsorientert og positivt lokalt næringsliv klarer ikke vi oppdraget fra NAV. Uten et inkluderende og engasjert lag rundt oss oppnår vi ikke resultater. Vi setter derfor stor pris på våre samarbeidspartnere. Inkludering av personer med redusert arbeidsevne er et satsningsområde for myndighetene. Men de kan ikke få folk i arbeid alene. Vi ønsker derfor å kreditere de som gjør en ekstra innsats med plass på vår sommerfuglliste. Disse bedriftene bidrar til at sommerfuglene utvikles fra egg og larver til vakre sommerfugler som kan fly fritt.

Rissa videregående + Noris + NAV = sant
Vi har et godt samarbeid med Rissa videregående skole og NAV Rissa om arbeidspraksis og avklaring av elever med tilrettelagt opplæring i videregående skole. Du kan lese samarbeidsavtalen vår her. Vil du ha mer informasjon kan du kontakte rektor Randi Nordgaard Hermstad på Rissa videregående (telefon 73 85 85 02 / 990 46 408 ) eller daglig leder i Noris AS.

HASSELVIKA
Vi er heldige som bor i Hasselvika! Her er samarbeidet mellom bedrifter og lokalsamfunnet helt spesielt. Det er ikke uten grunn at vi kaller oss "Optimistene i Hasselvika". Besøk oss gjerne - vi lover at du blir så godt tatt vare på at du ønsker å komme tilbake! 
 
Les mer om mulighetene i Hasselvika her

 

NORIS AS - Vekstbedrift i Rissa kommune

 

 

ALENE ER VI INGENTING