IFjobb-logo.jpg

AVDELING LEKSVIK

ATTFØRING

MONTASJE

IFjobb, avdeling Leksvik, har et godt kvalifisert attførings- og veilederteam som ivaretar arbeidstakere som kommer til oss via NAV Indre Fosen. All innsøking skjer via NAV, men det er viktig å merke seg at det ofte er ventelister både på tiltaket AFT (arbeidsforberedende trening) og VTA (varig tilrettelagt arbeid).
Mer info våre NAV-tiltak HER

 

På vår montasje avdeling i Leksvik foregår det en rekke viktige og nøyaktighetskrevende oppgaver. Vår største kunde på montasjesiden er Pipelife som flagget ut fra Leksvik og ned til Surnadal for en del år tilbake. Heldigvis fikk IFjobb beholde montasjeoppdragene.
Hver dag gir nettopp disse rørdelene fra Pipelife mennesker en meningsfull og god arbeidsdag.
Mer om monteringsavdelingen HER

KROBRUA - mat og meir

"STASJON"

På Krobrua lager vi både varme og kalde lunsjretter, kaker, gjærbakst samt at vi serverer middag, skikkelig husmannskost, på torsdags ettermiddager.
I tillegg tilbyr vi catering til ulike anledninger som dåp, bryllup, konfirmasjoner og begravelser.
Direktenummer til Krobrua: 474 84 010
Mer info om Krobrua HER

Våre åpningstider er:

Mandag - stengt
Tirsdag - 10.00 - 14.45
Onsdag - 10.00 -14.45
Torsdag - 12.00 - 17.00 (middagsservering fra kl 14.00)
Fredag - 10.00 - 14.45

"STASJON' ligger i Leksvik sentrum, og herfra driver vi blant annet med bilpleie og kan tilby bilvask i ei moderne bilvaskemaskin. I tillegg er vi forhandler - og utfører service på Mitsubishi- og Fujitsu varmepumper. 
Visste du at vi tar på oss reparasjoner av elektriske artikler? På "STASJON" har vi også en Brukthandel hvor dere kan finne mange godbiter. Tlf. 951 72 868.
Mer info HER

PROFILAVDELINGEN

På profileringsavdelinga trykkes det logoer på tekstiler og andre artikler, eks kopper lys mm. Vi har også mulighet for å brodere på ulike klær og produkter. Våre kunder kommer fra hele landet, både private, idrettslag og bedriftskunder. Vi leverer klær og andre profileringsartikler på klær fra Tracker og YOU.


Vi har også utsalg av arbeidsklær fra blant annet Bekken og Strøm og andre leverandører. Vi broderer eller trykker logoer og firmanavn på arbeidsklærne.
Mer info om profileringsavdelingen HER

TIL TOPPEN